2012. szeptember 16., vasárnap

Part 46



 Tudom,hogy ezt a rész NAGYON megkésve hoztam, de megvolt rá az okom. Ez a rész is,  véleményem szerint nagyon, de nagyon szomorúra sikeredett, de hát ez van. Majd lesz jobb is :) Remélem azért tetszik. Ígérem,hogy a következő részt NEM fogom ilyen későn hozni!! Most tényleg nyomós okom volt rá...

Ui.: Ha már elolvastátok, kérlek dobjatok meg pár komival, akár rossz akár jó, vagy nyugodtan vágjátok a fejemhez,hogy milyen későn hoztam a részt! :)
Üdv. : Szandee



Fernando megérkezett, de mivel ő nem tud vezetni, így taxival jött a házunk elé. Én a nappali ablakából figyeltem az eseményeket, majd eszeveszettül elkezdtem rohanni az ajtó felé. Udvariasan kinyitotta nekem az autó ajtaját, majd egy laza, ámde gyors mozdulattal belevetettem magam a taxiba.
- Jól vagy? –kérdezte Fernando ideges és egyben rémült arckifejezéssel.
Könnyen szemekkel rá néztem és pislantottam egy hatalmasat. Most viccel? Már hogy lennék jól? A szerelmem kórházban van egy távoli országban. Ilyenkor nem lehet jónak lenni.
- Értem. Látom rajtad. Bocs, hülye kérdés volt. –még jó,hogy észrevette. Ennél hülyébb kérdést nem tehetett volna fel, de most mindegy is, nem húzom fel magam még jobban. Tudom,hogy Fernando csak jót akart.
- Egyáltalán tudod,hogy merre van Magyarország?
- U utána néztem a neten . Elsőre nem ugrott be, nem láttam az idegességtől.
- Rendben van.
Ezzel befejeztem  a mondanivalómat. A reptérre vezető út többi részében csak csendben ültem és bámultam az esőcseppeket az ablakon. Figyeltem, ahogy az egyik nekiütközik a másiknak és együtt folynak le, együtt semmisülnek meg a nagy szélben.  A gyors sebesség egy egész rendszert alakított ki az üvegablakon, nagyon csodás volt.
Már ezerszer utaztam esőben, de még soha nem elmélkedtem azon el,hogy milyen csodákat rejt egy szimpla üvegablak teli esőcseppekkel. Ez az alkalom más volt. Míg a szemem a legördülő cseppecskéket figyelte, az agyam addig teljesen máshol járt. Valamit Fernando is beszélt hozzám az út közepén, de ebből én csak halk motyogást észleltem. Felrobbanthattak volna mellettem egy atombombát, most még azt sem venném észre. A fejem erősen fájt és a gyomrom összeszorult.  A rémület enyhe jelét sem lehetett észlelni rajtam, inkább az idegesség és a saját magam hibáztatásán járt az agyam. Szerintem ez az egész miattam van. Ha nem veszünk össze, akkor nem megy el, és akkor nincs a baleset. Nem tudom mi lesz, ha valami történik vele, én azt nem élem túl. Akármit is csinált, én hiszek neki. Nem akarom őt elveszíteni! Nem, SOHA!

A taxink lassan begördült a reptérre és azonnal kiszálltunk belőle, majd míg Fernando kifizette a fuvart, addig én a beszaladtam jegyet venni.
- Jó napot! Sürgősen jegyet szeretnék venni! Magyarországra!
- Jó napot Hölgyem, ha nem rendelt elő jegyet, sajnos nem tudok segíteni.
- Kérem! Nekem sürgősen Magyarországba kell mennem. A barátom megsérült és most kórházban van.
- Nagyon sajnálom a barátját és jobbulást neki, de sajnos nem tudok segíteni.
- A rohadt életbe!
Eközben Fernando is odajött hozzám a pulthoz.
- Mi a baj? Nincs jegy? Van, csak nem rendeltem meg előre. Last Minute-t meg nem adnak.
Láttam Fernandón,hogy elgondolkozott valamin. Szó nélkül elviharzott mellőlem, majd felállt az egyik padra és teli torokból elkiáltotta magát:
- Emberek! Van valakinek 2 Magyarországra szóló jegy? 1 is elég! Megfizetnénk! Ugyanis a nővérem barátja, balesetet szenvedett Magyarországon és most oda kellene jutnunk! Kérem emberek! 
Viszonylag csend volt a hatalmas váróteremben, majd egy kis idő után egy középkorú hölgy felemelte a kezét.
- Nekem lenne. Majd a következő géppel hazarepülök, nektek nagyobb szükségetek van rá.
Gyorsan odarohantam a hölgyhöz és már ki is fizettem neki a repülőjegy árát.
- Nagyon szépen köszönöm hölgyem. Ezt kevés ember tette volna meg.
- Azt meghiszem aranyom. Na siess a barátodhoz.
- Még egyszer köszönöm.
Az őszes-szőkés hajú hölgy elköszönt, majd eltűnt az ember-oázisban.
- Ezzel megvolnánk. Sajnálom, de csak 1 jegyem van.
- Nem baj. Elég leszel te is oda. Mondd meg Zaynnek,hogy ha kijön a kórházból, kihívom őt egy focimeccsre. De feltétlenül mondd meg neki.
- Jó, megmondom. –próbáltam nem elsírni magam, de nem sikerült. Bömbölve visszafutottam Fernandóhoz, majd a nyakába ugrottam.
- Ne félj, minden rendben lesz. Tudod milyen akaratereje van. Meg fogja csinálni. Hidd el.
Szó nélkül elengedtem Fernandót, majd sarkon fordultam, persze még a bejáratnál visszanéztem rá. Az egyik kezével a béke jelét mutatta, a másikkal pedig Zayn karján lévő szerencsét hozó tetoválást idézte, az ún. összefont ujjakat.

Meg tettem a szokásos repülés előtti előírásokat, majd végül felszállhattunk a gépre.  Helyet foglaltam egy idős amerikai házaspár mellett, akikkel váltottam pár szót, majd egy jó fél óra után mind a ketten húzták a lóbőrt. Én alvásra nem is gondoltam, sőt nem is tudtam volna aludni. Nem hagyott nyugodni a lelkiismeretem. Nagy részben én vagyok az oka. Ha nem vesztünk volna össze…ha nem mentem volna el…ő sem ment volna el.
Az egész utat éberen töltöttem és nagy szürkeséget figyeltem odakint. Az időjárás sem kedvezett mára, fél Európát sötét esőfelhők borítják. Jelenleg sok országban tombol a vihar vagy rosszabb esetben árvíz vagy tornádó van. Én szeretném ezeket elkerülni.

A gép jó pár óra múlva leszállt a Liszt Ferenc Repülőtéren. Kicsit nehéz volt kiolvasnom a nevet, de végül megment.
Sikeresen a váróterembe érkeztem. Leültem egy padra és a telefonommal kezdtem el babrálni, ugyanis elfelejtettem szólni a srácoknak,hogy jövök. Én egy idióta vagyok, ide röpülök egy teljesen idegen országba, miközben azt sem tudom,hogy melyik kórházban vannak. Muszáj lesz felhívnom valakit. Elsőnek Harry neve ütötte meg a szememet a képernyőn. Most ő lesz az én emberem.
Szokás szerint azonnal felvette.
- Szia Harry, itt vagyok Magyarországon a reptéren. Hol vagytok, melyik kórházban?
- Eljöttél? –most ezt úgy mondta, mintha valami nagy dolog lenne. Alap dolog,hogy a barátaim és a szerelmem után megyek.
- Igen. Nem bírtam ki. Hol vagytok most?
- Figyelj, Paul elmegy érted a reptérre és idehoz hozzánk. Én most nem tudok vezetni.
- Mi történt?
- Katy, hosszú. –hallatszott a hangján a meggyötörtség és a bánatos hangnem.
- Felfogtam. Akkor várom Pault, de mondjátok meg neki,hogy siessen.
- Rendben van. szólunk neki. Szia.
- Várj, még ne tedd le. Hogy vagytok? Zayn hogy vagy?
- Mi megvagyunk, de Zayn…
- Mi van vele?
- Nem tudunk semmit. Ugyanannyit tudunk,mint te.
- Az én hibám. –ijedtemben ismét elkezdtem sírni.
- Már hogy lenne a te hibád? Ne mondj badarságokat!
- Harry kérlek! Mindegy, szólj Paulnak,hogy gyors legyen. Várom. Na szia.
Meg sem vártam míg válaszol, máris letettem a telefont. Gyorsan a főbejárathoz siettem és ott vártam Pault.

Szerencsére betartotta a szavát,mivel bő 10 perc alatt ideért. Gyorsan beszálltam a kocsiba Paul mellé aki egy büdös szót nem szólt. Annyit volt az össze,hogy : Szia, gyere gyorsan. Ennyi volt az összes mondanivalója felém. Hiába kérdeztem,hogy mi van a fiúkkal, nem mondott semmit, csak azt ,hogy majd ők elmondják. Na ez is jó, most okosabb lettem.
Nemsokára az egyik itteni kórházhoz értünk, majd Paul után iramodtam, ugyanis csak ő tudta az utat. Egy hatalmas előcsarnokba vezetett teli emberekkel. Mindenki engem és Pault bámulta. Nem tudom miért, talán nem volt jobb dolguk. Mindenesetre tovább mentünk, egészen a legfelső emeletig. Ott volt egy hosszú és széles folyosó telis tele padokkal és székekkel. A folyosó végén a kávés gép mellett, ott ültek a srácok és néhány tag a buszon utazók közül.
Elsőként Louis lépett oda hozzám. Amint megláttam a többieket is, elkapott a sírógörcs és szó nélkül Louis nyakába borultam. Nem tudtam megszólalni, csak sírtam és a fejemben kusza gondolatok cikáztak.
- Már jó pár órája itt vagyunk. Várjuk,hogy mikor mehetünk be hozzá. –átnéztem Louis válla fölött a gipszes kezű Liamre.
- Az orvosok még nem mondtak semmit. Csak várunk. –magyarázta a dolgot Niall, akinek a bal keze tele volt sebekkel. Végül elengedtem Louist, had üljön le a srácok és a stábtagok, illetve Paul mellé.
- Mi történt pontosan? –megpróbáltam minden erőmet összeszedni, de csak ezt a mondatot tudtam összekapargatni.
- Sötét volt és egy hatalmas reccsenést hallottunk. –mesélte Harry
- Én már csak a sziréna hangjára emlékszem, ugyanis elvesztettem az eszméletem. –magyarázta Louis, akinek mindkét bokája be volt kötözve.
- Végül is mi sem tudjuk,hogy mi történt, csak azt,hogy ez részeg velünk szembe jött és már nem tudtuk kikerülni. –magyarázta tovább Harry. Harry nézett ki a legrosszabbul. Látszólag semmi fizikai sérülést nem szerzett, csak az arca kicsit le volt horzsolva, de semmi komolyabb baj. Harryt leginkább lelkileg érintette meg a dolog. Nem azt mondom,hogy a többieket nem, de Harryt főként.

Végül egy jó 10 percet síri csendben ültünk, majd Paul mély hangja szakította meg a saját gondolataiba belefeledkezett brigádot.
- Srácok, jobb lenne ha visszamennétek a szállodába.
- Nem, amíg Zaynről nem tudunk semmit. –mondta Niall.
- Az orvosok azt mondták,hogy hazamehettek, még ők sem tudnak semmit. –Paul minden egyes szava külön-külön szíven ütött engem. Eluralkodott rajtam egy ismeretlen érzés,amit még eddig nem észleltem. Egyszerre féltem és dühöngtem. Ennyire még sosem voltam padlón. Akármilyen feladatot sodort felém az élet, még mindet megoldottam…eddig.
- Mi maradunk. Ugye srácok? –mondta Liam akinek sanyarú arcáról mély fájdalom és szomorúság tükröződött.
- Maradunk. Nem hagyjuk magára Zaynt. Ha felébred, szüksége lesz ránk. –Harry felszólalt.
Egyszer csak 2 idegen tért be a sarkon és egyenesen felénk jöttek. Közelebbről megnéztem a közeledő idegeneket, majd kirajzolódott Zayn szüleinek alakja. Patricia könnyes szemmel a fiúkhoz lépett, míg Yaser Paultól kért segítséget.
Mind a két csapat beszélgetett, én meg csak ültem,mint aki jól végezte dolgát. Engem észre sem vettek. Csak később lépett oda hozzám Zayn mamája köszönni.
- Te vagy Katy ugye? Zayn már sokat mesélt rólad. Nagyon sajnálom,hogy ilyenkor kell találkoznunk.
- Örvendek. –csak ennyi jött ki a torkomon. Amint megláttam Patriciát erősen zokogni, rám is rám jött a bömbölhetnék. Akár ismert engem, akár nem, Patricia sírva a nyakamba borult és magához ölelt. A srácok, akik most ülő helyzetben voltak, nagy szemekkel kísérték az eseményeket, majd egy kis idő után Zayn édesapja is odalépett hozzám.
- Szia Katy! Már sok jót hallottunk rólad. Nagyon jó barátnője lehetsz a fiamnak.
- Volt barátnője. –mondtam elszontyolodva.
- Miért, mi történt?
- Ezt majd inkább később. Hosszú lenne elmesélni.
- Rendben van, nem faggatlak. –itt egy kis hatásszünet volt, gondolom azon gondolkozott,hogy mit mondjon nekem.
- Beszéltem Paullal, még ő sem tud semmit. Legalábbis annyit mondott,hogy senkinek sem esett komolyabb baja, kivéve a fiamat… -Mr. Malik, vagy Yaser szavai hallatán teljesen ledermedten. Se kép, se hang.

A beszélgetés után mindenki helyet foglalt a padokon, csupán Patricia járkált fel-alá. Mindenki a csodára várt, a csodára amit talán sosem jön el.
Az atmoszférát ketté lehetne hasítani egy késsel, annyira feszült volt hangulat. Senki sem mert megszólalni, csak ültünk, mint a jó gyerek az iskolában. Felfedeztem magamon egy új rejtett tehetséget, percekig tudok bámulni a semmibe pislogás nélkül és percekig tudok gondolni a semmire. Szimpla üresség és fájdalom játszódik le most a fejemben és ha nem tévedek, mindenki fejében. A stábtagok már elmentek Paullal egyetemben de csak azért,hogy távol tartsák az újságírókat a kórház e részéről. Rengetek hívást kapott mindegyik srác és Patricia illetve Yaser telefonja percenként csörgött. A végére már mind a ketten kikapcsolták az ördögi vészjelző készüléket és ők is helyet foglaltak a jéghideg fa padokon.

Körülbelül 4 óra telhetett el így, semmittevéssel és várakozással. Már beesteledett, de az égen egy csillagot sem véltem felfedezni, mindent sötét felhők borítottak. A hangulat a béka segge alatt, és az idegeimből már kosarat tehetett fonni. Röviden így tudnám jellemezni a mostani helyzetet.
Még egy jó óra elmélkedés után kinyílt az a bizonyos ajtó, amivel kerek 5 órát szemeztem és kijött onnan egy fehér köpenyes orvos, pont mint a filmekben. Hirtelen mindenki felpattant a helyéről és az orvos felé indult, köztük én is.
- Doktor úr,mi van a fiammal? –Patricia feltette a lehető legegyszerűbb kérdést a világon. Mindenki kíváncsian kémlelte az orvost, akinek a póker arcáról semmit, még egyszer kihangsúlyozom, semmit sem lehetett leolvasni.
- Jelenleg nem látogathatják meg, mert az még jobban rontanának a helyzete. –Mi? ég jobban rontani a helyzeten? Ez meg mit jelentsen?
- Doktor úr, kérem hagyjuk a mellébeszélést! –láttam,hogy Patricia az idegösszeroppanás szélén van, ezért odaléptem hozzá és mindkét kezemet a vállaira helyeztem.
- Zayn sajnos nincs jól. Sok belső szerve megsérült, köztük a tüdeje. Jelenleg még mi és a legjobb specialistáink sem tudnak semmi biztatót mondani. –ennyi elég volt Patriciának, hisztérikus sírásba kezdett velem együtt.
- Doktor úr, én be szeretnék menni hozzá. –mondtam kisírt szemekkel rekedtes hangon.
- Sajnálom, de ez jelenleg lehetetlen. Ha bejönnének, akkor veszélyeztetnék az egészségét.
Rendben, feladom! Én nem fogok egy orvossal vitatkozni, majd úgyis bemegyek, ha akarja ha nem. Még szerencse,hogy ez az orvos tud angolul.
- Jobban tennék, ha hazamennének pihenni. Itt most úgysem tehetnek mást.
A srácokra néztem, akik egyszerre, aprókat bólogattak. Az orvos felszívódott, csak mi maradtunk a folyosón.
- Van hol aludnod? –Liam a törött kezével odalépett hozzám és udvariasan megkérdeztem,hogy lesz-e ma éjszakára tető a fejem felett.
- Nincs. Annyira siettem,hogy még szobát foglalni is elfelejtettem.
- Akkor gyere velünk. Mi egy szobában lakunk, de biztos lesz valahol hely.
- Így van. Gyere nyugodtan.  Vétek lenne téged ilyen állapotban egyedül hagyni. –magyarázta Louis.
- Yas és Trisha is jönnek velünk. –mondta Harry.
- Srácok jobb lesz ha elindulunk. –mondta Niall.
- Szerintem is. Hulla vagyok, habár aludni nem fogok tudni, az tuti. –Liam.
- Szerintem senki se fog ma aludni. –Louis
- Én biztos nem! –mondtam elszontyolodottan, szipogva, karikás szemekkel.

Minden elindultunk a kijárat felé, majd átverekedtük magunkat a kórház előtt összegyűlt hatalmas embertömegen, majd mindnyájan beültünk egy mikrobuszba, ami egyenesen a szállodába vitt minket.
Kívülről nem volt rajtam semmi furcsa, csupán úgy néztem ki, mint aki 2 hete nem aludt, de nem csak én, mindenki. Az Olimpiai körök mindenki szeme alatt ott voltak. A hideg rázott és belül, mintha ezer apró tűt szurkáltak volna belém, olyan érzés volt. Legszívesebben a torkom szakadtából ordítottam volna a nagyvilágba.
Az egész úton csak egyetlen mondat járt a fejemben :       Miért?

36 megjegyzés:

  1. Megkönnyeztem. :'((
    Sokat vártam/vártunk rá, de remélem a következő rész vidámabb lesz. Szeretném, ha kibékülnének és lenne 120 gyerekük (kevesebb is elég). xdd
    Már várom a folyatást. :)
    Lili voltam. :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen,hogy írtál és annyit elárulok,hogy lesz ennél még vidámabb rész is :)

      Törlés
  2. Én is megkönnyeztem..és az öcsém a háttérben énekelgetett miközben olvastam, és én meg önkívületi állapotban üvöltöttem vele, hogy fogja már be, mert közben annyira izgultam Zayn miatt, pedig ez nem is valódi..ebből is látszik, hogy milyen jól írsz..hogy az ember teljesen bele tudja élni magát..gratulálok, nagyon ügyes vagy, nagyon jó a blogod :) De lécci ne haljon meg Zayn, mert az szerintem elég sok olvasód fogyna..de lécci Zayn maradjon életben, és éljenek boldogan, és jöjjenek újra össze..legyen Happy End :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm:) Zayn sorsát én már tudom, sőt mindvégig tudtam, de nem akarom ellőni a poént:)

      Törlés
  3. Kevés olyan történet van, amibe igazán bele tudom élni magam és amikor kell el tudom sírni magam, de ez a blog azok kevese közé tartozik, amelyikbe, mindig is bele tudtam élni magam. Imádok olvasni és vannak olyan híres írok akik könyvén nem tudtam sírni bármilyen szomorú is volt a történet.. még sem tudta olyan jól megfogalmazni az érzéseket a környezetet és a történetet..neked ez sikerült és szívből gratulálok ezért neked.. Nem szeretem azokat a történeteket, amelyekben csak a boldogságot veszem, észre, hisz az nem is hasonlít az életre mely tele van rejtélyekkel, szomorúsággal, boldogsággal, kételyekkel, neked sikerült, úgy megfogalmazni a történeteidet, hogy ne csak a boldogság legyen benne hasonlítson az életre is. A blogodban egyetlen egy dolog nem tetszik, az, hogy sokat kell várni egy részre, tudom, vagyis gondolom ennek is megvan az oka.. További jó írást xoxo Viirág..'~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Igyekeztem nem olyan blogot írni ami kizárólag a boldogságról szól, az már túl unalmas és sablonos lenne. Már éppen elég ilyen blog van :D

      Törlés
  4. Igaz kissé sokat vártunk rá de megérte :)
    Nagy nehezen eltudtam olvasni a szüleim nagyban akartak velem beszélni, vendégek jöttek, a tesóm is zajongott de le se sz*rtam őket igazából :)) mondom h Szandee blogját el kell olvassam :DD
    A történet eszméletlen imádom mindig megtudsz lepni :)
    Rá vettem a barátnőmet h olvassa el már kb. a 35. résznél jár és rájött h nem hiába ütött el engem a majdnem a bicikli :DD
    Siess a kövivel :)x
    Adaa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűha, nagyon fontos ember lehetsz ha ennyien érdeklődnek utánad :) Nagyon örülök,hogy olvasod a blogomat és annak külön örülök,hogy még a barátnődnek is ajánlottad! Ez nagyon kedves tőled :)

      Törlés
  5. Nagyon szomorú egy rész lett... Remélem ha egyszer eljutnak Magyarországra akkor ez nem történik meg!! ( jó erre nem nagy az esély de akkor is) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem tuti nem fog ilyen monumentális marhaság történni, ez csak az én beteg agyam szüleménye xD

      Törlés
  6. Szia. Bocsiii, hogy eddig nem írtam csak totál el voltam havazva meg aztán eléggé összejöttek most a dolgok körülöttem :/ Na mind1 mostantól megint rendszeresen jövök és bepótolom a lemaradásom :)
    A rész pedig tényleg szomorú lett, de hát kell ilyen is.Kicsit megsirattál :) ami nálam nagy szó ha sírok valamin :p
    nagyon tetszett és ha van kedved nézz be hozzám is xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, semmi gond :) Sajnos mostanában nekem sem volt időm semmire, úgyhogy a te blogodat is félben hagytam, de tuti,hogy folytatni fogom:) Még az Emmás-Liam-es sztori végénél jártam valahol :)
      Amúgy köszi szépen :D

      Törlés
  7. Háát ez a rész is jó lett igaz, hogy szomorú, de reméljük, hogy a végén minden jóra fordul.
    Nagyon sajnálom Zayn-t és a kapcsolatukat.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszikee :) Általában a jó történetek végén mindig HappyEnd van :D

      Törlés
  8. ez a rész nagyon szomorú lett :( örülök hogy hoztad azért,és remélem hogy zayn-nek nem lesz komoly baja :$ ja...meg hogy kibékülnek,amúgy kicsit sírtam(inkább könnyeztem xd)ezen a részen,mert olyan jól leírtad hogy át tudtam élni,ami nem meglepő hiszen a te blogod a kedvencem,és kb.óránként fenézek ide :D amúgy remélem hogy még jó sokáig írod a blogot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöööm :))
      Hát még egy idegig írni fogom az biztos, de egyszer mindennek vége :|

      Törlés
  9. Tényleg szomorú lett és énis megkönnyeztem.Ha akármit is olvastam idáig ennyire soha nem tudtam beleélni magam,mint ebbe a blogba. Nagyon ügyes vagy,siess a kövivel!:)
    Jenna [:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :D Nagyon örülök, mármint nem annak,hogy könnyeztél, (bizonyos értelemben annak is),d e leginkább annak,hogy ennyire bele tudtam élni magad :) Ilyet mindig jó olvasni :D

      Törlés
  10. Istenem!Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon kimondhatatlanul/leírhatatlanul jó vagy!:)
    Kövit hamar!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm :)))

      Törlés
  11. jajj remélem zaynnek nem lesz semmi baja és remélem eggyütt maradnak.hát igen ténleg szomorú lett és majdnem elsírtam magam. á mit beszélek végig bőgtemxdsiess a kövivel.nagyon jó a blogod

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi és sietek a kövivel, már majdnem megvan :D

      Törlés
  12. remélem zayn túléli aztán kibékülnek és minden happy lesz :D amúgy én is majdnem elbőgtem magam kövit gyorsan! :)

    VálaszTörlés
  13. Őszintén?! Nem sok dolgon tudtam eddig sírni! De ezen nem tudtam megállni! Nagyon jól ( bár szomorúan) de jól sikerült4Remélem a kövi részre nem kell ennyit várni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húha, ez eszméletlen :) Mármint az,hogy ilyet is kiváltott a sztorim :) Feldolgozhatatlan még nekem is. Én meg már azon fogok sírni,hogy milyen jókat írtok nekem :)

      Törlés
  14. nagyon tetszett a rész... épp a Moments szólt a fülemben amikor olvastam és megkönnyeztem kicsit. de ugye nem ölöd meg Zaynt? mert kicsit aggasztó, hogy 50 rész lesz és ez a 46odik volt ami ilyen szomorú és remélem azért Happy End lesz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) A blog 55 részes lesz,nem 50 :) Szóval még akármi lehet... :)

      Törlés
  15. Nagyon-nagyon ügyesen írsz.. Következőt! :)

    VálaszTörlés
  16. Annyira imádom a blogjaid:) ezzel most jól megsirattál, remélem Zayn rendbejön:S

    VálaszTörlés
  17. Elég sok One Direction blogot olvasok, de eddig ezen hatódtam meg a legjoban :/ Remélem, hogy nem az lesz a folytatás, amire gondolok, nem nem arra, hogy Zayn meghal, hanem egészen másra. Tényleg csak 50 részes lesz? :O Én egy életen keresztül is olvasnám, annyira jó!!!
    Gyorsan kövi részt, mert nem bírom már :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, ez megtisztelő. Nem 50, hanem 55 részes lesz :D Vagy még elválik, kitudja :) Amúgy nem szokásom "embereket ölni" :D

      Törlés
  18. Jaj,nagyon jó lett! Remélem Zaynek nem lesz semmi baja! Amúgy nem úgy volt hogy magyarországról jött Katy? Most meg nem tudja hol van? Namind1...ettől leszámítva ismét fantasztikus lett! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Nem, Katy nem Magyarországról jött :) Liverpoolból költöztek Londonba :)

      Törlés